Particulier

Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Een verkeerde beslissing kan u bovendien heel veel geld kosten. Weet u weinig van ingewikkelde financiële producten? Dan geven wij u graag een deskundig advies.

Aan de hand van uw huidige situatie en uw wensen maken we een financieel plan. Dat kunt u beschouwen als een plattegrond van uw toekomstige financiële beslissingen. Dat plan zal mogelijk geregeld moeten worden aangepast. Aan uw doelen en wensen, maar ook aan veranderende omstandigheden, bijvoorbeeld in uw gezin, in de economische situatie of belastingwetgeving.

Financiële planning vereist kennis op tal van gebieden zoals sociale en belastingwetgeving, sparen en beleggen. Zaken waaraan onze gecertificeerde planners in hun universitaire opleiding veel aandacht hebben besteed. Voor u een garantie dat u een optimaal advies kunt verwachten, bijvoorbeeld over vermogensopbouw, beleggen, pensioen, arbeidsongeschiktheid, hypotheken, erven en nalatenschap, echtscheiding en studiefaciliteiten voor eventuele kinderen.