Financieel advies

Verzekeringen afsluiten, een huis kopen of sparen voor later... Om de juiste keuzes te maken, is een goed én onafhankelijk advies onmisbaar. Zodat u uw dromen kunt realiseren zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Een financiële planning maken, zeker voor de langere termijn, is echter niet eenvoudig. Uw wensen én mogelijkheden zijn daarbij bepalend. Veel voorbeelden klinken bekend: eerder stoppen met werken, uw kinderen straks een goede opleiding laten volgen, gaan sparen voor een wereldreis, uw droomhuis kopen of uw vermogen zo goed mogelijk overhevelen naar de volgende generatie(s). 

Een goed financieel plan kan u ook behoeden voor beslissingen waarvan u later misschien spijt krijgt, of u helpen uw geld zo te beleggen dat u niet alleen een goede kans hebt om uw doelen te halen, maar gelijktijdig niet meer risico loopt dan u prettig vindt. Bij het maken van keuzes met financiële gevolgen zijn een goede voorlichting en deskundig advies daarom raadzaam.

Wij bekijken uw huidige situatie en uw (financiële) wensen zodat we u een goed, onafhankelijk en passend advies kunnen geven. We bespreken de verschillende mogelijkheden, leggen de voorwaarden helder uit en berekenen de kosten. Daarbij houden we ook rekening met uw toekomstverwachtingen, zodat u later of achteraf niet met onverwachte problemen wordt geconfronteerd. En als uw omstandigheden veranderen, passen we uw financiële plan graag met u aan.