Home   Afspraak   Nieuws   Column  
 
Maak uw keuze:

Over Peter Janssen MFP

Vele jaren kennis en ervaring als financieel adviseur bij diverse financiŽle instellingen hebben Peter Janssen  inzicht gegeven waaraan cliŽnten zoals u werkelijk behoefte hebben. Deze behoeften is Peter Janssen als zelfstandige Master in Financial Planning gaan invullen. 
 
Core business
Peter Janssen behaalde de titel Master in Financial Planning aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als Master in Financial Planning is Peter Janssen in staat om al uw particuliere en zakelijke financiŽle vraagstukken op te lossen. Daartoe beschikt Peter Janssen over kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk van experts binnen bepaalde vakgebieden.

Lange termijn relatie 
Persoonlijk contact lijkt uniek in de financiŽle sector maar staat bij Peter Janssen voorop. Aangezien financiŽle planning een lange termijn beslaat, is een lange termijn de basis voor een vertrouwensrelatie. Het is dan ook van groot belang dat er een persoonlijke 'klik' is tussen beide partijen.
 
Werkwijze
Voor aanvang van elke relatie vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats, waarbij de verwachtingen van beide partijen op tafel komen. Indien dit gesprek van beide zijden positief is, zal Peter Janssen een voorstel maken m.b.t. het financiŽle vraagstuk. Na de presentatie en definitieve goedkeuring kan Peter Janssen het vraagstuk invullen en desgewenst bemiddelen bij de desbetreffende financiŽle producten. Zoals in elke lange termijn relatie is tussentijds contact van groot belang.

Vrijblijvende kennismaking 
Staat u op het punt om een belangrijke financiŽle beslissing te nemen en wilt u onafhankelijk advies? Peter Janssen gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan.